Verkkotyöväline-ideariihi 4.6.

Kutsun tukiverkoston ideariiheen verkkotyövälineiden tulevista tarpeista! Tarkoitus on nostaa esille, mitä toiminnallisuuksia käytössä olevissa verkkotyövälineissä (lähinnä moodle, blogi, wiki) tarvittaisiin tai onko sellaisia selkeitä, opetuksesta nousevia tarpeita, joita ei vielä saa toteutettua. Yhtenä lähdemateriaalina ideariihelle hyödynnetään myös moodle- ja blackboard-käyttäjäkyselyjä, joiden yhteenvedot julkaistaan (tai vähintään lähetän ne osallistujille) toukokuun lopulla.

Ideariihi kokoontuu juuri remontoiduissa tiloissa yliopiston Luonnontieteellisessä keskusmuseossa, eli entisen Eläinmuseon tiloissa Pohjoisella rautatiekadulla 4.6. klo 13-16. Iltapäivä alkaa opastetulla kierroksella uusitussa museossa klo 13- n. 13.45, ja ideariihen aloitamme klo 14. Tarvitsen ilmoittautumiset etukäteen, opastukseen opasvarauksen ja ideariiheen kahvitarjoilun takia. Kerään ilmoittautumiset näihin kumpaankin erikseen, joten ideariiheen voi osallistua myös ilman opastusta. Jos on kaunis sää, osan ideariihestä voi toteuttaa ulkona, mutta meillä on myös käytössä kaksi neukkaria.

Ilmolomake löytyy tutusti e-lomakkeesta. Muistathan ilmoittautua pe 30.5. klo 10 mennessä. Tuolloin perjantaina vahvistamme tarvittavien oppaiden määrän ja tilaamme tarjoilut.

Toivottavasti pääset tulemaan; tämä on loistava tilaisuus vaikuttaa!

One thought on “Verkkotyöväline-ideariihi 4.6.

Comments are closed.