Tukiverkoston osaamiskuvaus

Aamun tapaamisessa keräsimme yhdessä osaamistarpeita ja -tarjouksia EtherPadilla listaksi, jonka viimeisimmän version siirsin tukiverkoston wikiin ja jäsentelin aihealueittain.

Lukekaahan tuolta wiki-sivulta listasta 1, josko sieltä löytyisi sellaista, missä osaatte neuvoa. Lisätkää silloin ko. aihealue ja oma nimi kolmos- ja neloslistoihin. OK:lta toivottava tuki nousi Moodle-painotteiseksi, mihin varmaankin tulevat siirtymät vaikuttivat. Ohjeita tähän onkin tulossa. Puhuimme myös OK:lta toivottavista tietoiskuista yksiköiden henkilökunnille, menetelmänä saada tietoisuutta verkkotyöskentelystä laajennettua. Ottakaahan yhteyttä, jos näille on tarvetta! Hyvä idea oli tukihenkilöiden “vaihtarit” tilanteissa, joissa tuntuu, että oma “katu-uskottavuus” ohjeiden antajana on kärsinyt inflaatiota, ja ulkopuolisesta asiantuntijasta voisi olla tukea omalle työlle. Wikin osaamislistasta toivottavasti on tällaiseen vertaisapuun tukea. Tukiverkostolaisten tavoitettavuuteen toivottiin lisää samaa pikaviestintä käyttämällä; käsiäänestyksessä Skype taisi nousta yleisimmin nyt käytetyksi. Eli muistakaahan kirjautua Skypeen jos koneella olette, niin kollega voi helpommin lähestyä tukipyyntöineen tai vaikka lounasseurakyselyllä :)

Seuraavaksi haluaisin kuulla, miten osaamisringit haluaisivat / voisivat toimia. OK-vetoisuus ei mitenkään välttämättä ole the Tapa ;) Ja tuon osaamisaluelistan ajattelin laittaa tänne blogiin sivuksi, kunhan sisältö vakautuu.

One thought on “Tukiverkoston osaamiskuvaus

  1. Hei joo, hienoja ideoita!

    1) Tukihenkilöt vaihtarit on kannatettava idea, vaikken vielä tiedä mitä kaikkea se voisikaan pitää sisällään.

    2) Tällä hetkellä oon aika monessa osaamisringissä yksikseni.. tulkaa nyt joku mun kaa! pliiiis!

    3) Oon skypessä msilenti ja aina työpisteellä online. Ring-ring!

Comments are closed.