Tukiverkoston työnkuva: raportti, artikkeli ja ideariihi

Maaliskuisen elomakekyselyn vastaukset on käsitelty ja niistä on tuotettu sekä suomenkielinen Tukiverkoston työnkuva -raportti että englanninkielinen konferenssiartikkeli. Kyselyn vastaajilla oli mahdollisuus kommentoida raportin esiversiota alkuviikosta, ja kommenttien perusteella olen muokannut tuon julkaistun version.

Konferenssiartikkelin kirjoitin yhdessä pedalehtorien puhiksen Taina Kaivolan kanssa verkko-opetuksen tukihenkilöiden ja pedalehtorien verkostoista systemaattisena opetuksenkehittämistoimintana, ja se on juuri hyväksytty PRO-VE´09-konferenssiin Thessalonikiin. Tarjosin artikkelia pääkonferenssin lisäksi sen yhteydessä järjestettäviin erikoissessioihin Collaborative Educational Networks ja Modelling and Managing Competences, joten toistaiseksi on vielä epäselvää, mihin esitys tulee :)

Tukiverkostolaisten työnkuvaan liittyviä asioita on raportin pohjalta seuraavaksi tarkoitus jatkoideoida tukiverkoston kesäisessä ideariihessä 17.6. Kumpulassa. Varatkaa siis tuo iltapäivä jo kalentereihin – ohjelman varmistuttua laitan tarkan aikataulun, kutsun ja ilmon! Aloitamme puoliltapäivin lounaalla, jota seuraa ideariihi ja opastettu kiertokäynti kesäkuussa avattavaan Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan. Iltapäivä päättyy piknikkiin aurinkoisella (kaunis sää on jo tilattu :) ruohikolla.

2 thoughts on “Tukiverkoston työnkuva: raportti, artikkeli ja ideariihi

  1. Pingback: Tukiverkoston kesätapahtuma 2009 - Verkko-opetuksen tukiverkosto

  2. Pingback: ITK-esitys – Verkko-opetuksen tukiverkosto

Comments are closed.