Tukiverkoston kesätapahtuma 2009

Tukiverkoston työnkuva -raporttia on, kuten luvattu, tarkoitus käsitellä yhteisesti ideariihen merkeissä ke 17.6. ja samalla nautimme kesäretkestä Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan.

Aikataulua:

  • 11.30 lounas Chemicumin ruokalassa. OK tarjoaa. Ruoka linjastosta, Anni jakaa lounaslippuja ovella 11.25 alkaen. Huomioi lounaslista Unicafen sivuilta ja ota erikoisruokavaliotarpeissa yhteyttä suoraan ruokalaan.
  • 12.15 ideariihi Exactumissa (luokka C222 on varattuna, kauniilla säällä voidaan olla osittain ulkosallakin)
  • 14.15 mäkeä alas Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan
  • 14.30 opastus puutarhassa
  • n. 15.30 virallinen osuus päättyy, vapaamuotoinen piknik alkaa :)

Ideariiheä varten toivon valmistautumisena työnkuva-raportin lukemista. Tarkoitus on koota yhteistä näkemystä työnkuvasta, yhteisistä työtehtävistä ja muista teidän mielestä tärkeistä asioista tiedekuntia varten.

Ilmoittaudu perinteisesti elomakkeella, järjestelyjen takia mielellään viimeistään maanantaiaamuna 15.6.

Tulijoille:

4 thoughts on “Tukiverkoston kesätapahtuma 2009

  1. Mun, Outin ja Kristianin toiveena oli, että jäisimme “virallisen” osuuden jälkeen tosiaan vähän istuskelemaan piknikin merkeissä. Jos sää on kehno, niin sitten pitänee varmaan miettiä varasuunnitelmaa, mutta muuten olis kivaa varata aikaa yhteiseen oleiluun, eiks vaan. Kun sit alkaakin kesälomat eikä nähdä vähään aikaan, bu-huu.. :'(

  2. Joo, mukana ideassa ollaan.
    Jos keli näyttää maanantaina suotuisalta, niin tuota voisi aloittaa suunnittelemaan tarkemmin. Jos keliä ei piisaa, Arabiasta löytyy Chicos ja alueelta varmaan muitakin ei niin ketju -paikkoja.

  3. Mä en ikävä kyllä pääse mukaan, kun ollaan just samaan aikaan Blended Learning -konfferenssissa Lontoossa Tainan kanssa.

  4. Pingback: Tukiverkoston toimintakertomus 2009 – Verkko-opetuksen tukiverkosto

Comments are closed.