Videoiden siirto vanhasta media-arkistosta

Tämän vuoden aikana, muiden kiireellisempien asioiden välillä, on kehitetty skriptejä ja tekniikoita vanhojen (pääosin RealVideo-muodossa olevien) videoiden siirtoon yliopiston vanhasta media-arkistosta. Nyt ensimmäiset koevideot – Uniexpo 2006 – on haukattu järjestelmästä toiseen, ja katsottavissa Flammassa. Lisää videoita on odotettavissa vähän kerrallaan lähiviikkojen ja -kuukausien aikana, sillä videoita on useita satoja, mutta järjestelmää ei haluta hukuttaa käsittelemällä kaikkea kerralla — ja lisäksi kaikille videoille automaattikäsittely ei ole riittävä ratkaisu vaan osaa joudutaan hieman esikatselemaan matkalla, jottei lopputuotteiden joukkoon päädy esim. vihreitä/mykkiä/turbonopeudella pyöriviä videoita. Jos on erityisiä toiveita videoille, mitä haluttaisiin käsiteltäväksi ensimmäisten joukossa, niin ehdotuksia saa mielellään esittää.

 

Leave a Reply