Tähän mennessä tapahtunutta

Olemme löytäneet Ailasta mielenkiintoisen aineiston ja pohtineet sen myötä tutkimuskysymystä. Olemme etsineet artikkeleita Nelli-portaalin kautta sekä Google Scholarista. Hyviä aineistoja onkin tullut vastaan mukavasti. Olemme keränneet lähdeluettelon RefWorksiin, sillä yksi ryhmän jäsenistä oli kokenut sen toimivaksi ja helppokäyttöiseksi. Halusimme päästä nopeasti liikkeelle, joten jätimme Zoteron harjoittelemisen myöhemmälle. Sitä paitsi RefWorks tuntui ajavan täysin saman asian.

Loimme yhteisen ryhmän ja sovimme yhteisistä tapaamisista sen kautta. Olemme työskennelleet yhdessä paljon ja koimme, että SPSS:ään ja Atlakseen voimme tutustua yhdessä, jolloin kaikki oppisivat käyttämään niitä.

Tällä viikolla puurramme yllämainittujen ohjelmien parissa, Olemme harjoitelleet graafien tekemistä, johon on kulunut myös paljon työtunteja. Loppuviikosta aiomme perehtyä Atlakseen.

Tällä hetkellä homma tuntuu olevan suht mukavasti kasassa ja etenemme hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *