Palautettu tutkimus

Ryhmämme tvt-tutkimustyö on nyt palautettu! Jahuu.

Viikonlopun aikana laitoimme homman kasaan ja kirjoitimme työn valmiiksi. Ainakin allekirjoittanut on ylpeä ryhmästä ja lopputuloksesta. Tutkimuksen teossa onnistuimme käyttämään niin kvalitatiivista kuin kvantitatiivistakin materiaalia. Graafit ovat upeita ja tutkimuksella on jotakin sanottavaa, vaikka se tehtiinkin nopealla aikataululla ja on luonnollisesti hyvin vajavainen ja akateemisesti heikko tutkimus.

Uskon, että kaikki ryhmän jäsenet osaavat nyt jollakin tasolla käyttää opinnoissaan hyödyksi niin Atlasta kuin SPSS:ää. Samoin tutkielman rakenne on kaikille selkeä; otsikointi, viittaustekniikka, lähdeluettelo yms..

Kaiken kaikkiaan tämän osalta kaikki on valmista, nyt ihmetellään vielä vertaispalautteita ja itsearvioita, että saadaan kurssi suoritetuksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *