Mikitysminuutti 6 – AT2020:n mikrofonin ominaisuuksia.

Esimerkiksi Aleksandrian videotilassa 422 on mikrofonina tarjolla Audio-Technican AT2020. Tässä mikitysminuutissa tutkailemme, miten suunta ja etäisyys vaikuttavat siihen, mitä kyseinen mikrofoni kuulee ja miltä lopputulos kuulostaa.

Tositoimissa luultavasti sijoittaisin mikrofonin pois suun korkeudelta, kuten mikitysminuutissa numero 4. Suurin yllätys oli se, kuinka paljon tallenteeseen on tullut energiaa hyvin matalille taajuuksille. Ehkäpä palaamme asiaan äänitteiden jälkitöitä tarkastellessa.

Kuva ja ääni sellaisena kuin se UniTubeen tallentui.

Ääniraita mittareiden näkemänä.

Käytetyt laitteet

  • Alexandrian UniTube-studio
  • Audio-Technica AT2020 -kondensaattorimikrofoni
  • Mittarit Adobe Audition CC 2017:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *