Vihertiimin kuulumiset: Nyt mennään eikä meinata!

Vihertiimin meno sen kuin vain kiihtyy, sillä loppusuora häämöttää jo melkoisen lähellä. Aikaa Ympäristöviikon alkuun on enää kymmenen päivää! Eilisessä kokouksessaan tiimiläiset havahtuivatkin siihen, kuinka aika on kiitänyt sitten elokuun alun, jolloin tiimi kokoontui ensimmäisen kerran. Tuolloin Ympäristöviikko oli vielä utuinen hahmotelma tiimiläisten mielissä, mutta nyt tilanne on täysin toinen. Tuosta hahmotelmasta on muotoutunut rikas tapahtumaohjelma, joka toteutuu ihan pian.

Työtä Ympäristöviikon eteen on siis huiskittu reippain ottein, kuten aikaisemmista kuulumisista on käynyt ilmi. Tässä huiskeessa tiimiläiset ovat samalla oppineet paljon lisää tapahtumajärjestämisen ja tiimityöskentelyn saloista. Ilman reipasta ja kannustavaa jengiä ei tämä rupeama varmastikaan olisi muotoutunut kaltaisekseen –  idearikkaaksi, toimeliaaksi ja iloiseksi kokonaisuudeksi.

Onneksi vielä on hieman aikaa loppuviimeistelyille ja –hiomisille. Käykää te lukijat katsomassa Ympäristöviikon ohjelma täältä ja tulkaa mukaan viettämään mielenkiintoista Ympäristöviikkoa kanssamme!

10655243_743824988988690_1531322274804206822_o

Ympäristöviikon juliste (kuva: Antti Seppälä).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *