8 thoughts on “Podcastit kieltenopetuksessa

  1. Hei, mulle sopii Satun ehdotus. Tosin jotakuinkin kaikki kirjassa ovat mielenkiintoisia artikkeleita 🙂
    Löysin myös ehdotetuista lehdistä yhden mielenkiintoisen artikkeli, joka voisi kiinnostaa itseopiskelun kanssa askartelevia:
    http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?sid=69ee3911-8847-4b9d-8b1f-6e9498f9ef62%40sessionmgr15&vid=6&hid=123
    “Enhancing web-based language learning through self-monitoring”
    eli miten oman opiskelun tarkkailu voisi edistää oppimista / itseohjautuvuutta.

  2. Lukemista tuossa artikkelissa on kuvien ja lähdeluettelon jälkeen noin 7 sivua 😀

  3. Hei HENKIläiset!
    En ole itse vielä ehtinyt tutustua kirjan teksteihin mutta aikomus on aloittaa pian. Aloitan tietysti kuvista ja lähdeluettelosta, sitten siirryn lukemiseen.

    Lukuiloa ja hyvää viikkoa!
    T. Natalia

  4. Hei!

    Sadun ja Leenan endotukset vaikuttavat mielenkiintoisilta. Olen itse hieman tutustunut vasta kirjan alun artikkeleihin. Katsotaan, voisimmeko valita kirjan artikkeleista vaikka vielä yhden.
    t. Merja

  5. Hei!

    Tutustuin juuri tarkemmin Sadun ehdotukseen. Mielestäni voimme oikein hyvin valita sen yhdeksi artikkeliksemme. En työkiireiden vuoksi tänään ehtinyt etsiä muita mahdollisia artikkeleita. Huomenna varmaankin ehdin. Perjantain olen lomalla.
    t. Merja

    • Hei,

      Olinkin tallentanut Leenan ehdottaman artikkelin sähköisenä kotona jo aikaisemmin. Voin yrittää liittää sen tänne (jos osaan).

      t. Merja

  6. Hei Leena,

    Yritin eilen kotona ja nyt täällä töissä avata tuota artikkelilinkkiäsi. Herjaa jotain sisäistä serverivirhettä. Muistaakseni avasin sen pari päivää sitten kotona ihan ok (mutta en muista, tallensinko sitä). Voisitko tulostaa sitä varmuuden vuoksi yhden kappaleen ja viedä vaikka Sadulle, siltä varalta, että tuo serveriongelma jatkuu pidempään.
    Voin varmaan artikkeliin tutustumatta sanoa, että voisimme mielestäni valita sen.
    Vaikka olen huomenna lomalla, luen kyllä jossain vaiheessa näitä viestejä.
    t. Merja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *