Tulokkaita Kirjastovirrassa

Lähimenneisyydessä Kirjastovirtaan eli kotimaisten kirjastoaiheisten blogien yhteiseen RSS-syötteeseen on lisätty seuraavat blogit:

• FinnOA (Suomen Open Access -työryhmä)
  • Tertio 5.0 (Tertio = Tampereen yliopiston kirjaston Terveystieteiden osasto)
  • Verkkari (Helsingin yliopiston kirjaston verkkolehti)
  • Verkkoarkiston lokikirja (Kansalliskirjaston verkkoarkistoa koskeville tiedotuksille)

Kirjastovirrassa on nyt kaiken kaikkiaan 29 blogia, joista jotkut ovat vireämpiä kuin toiset. Uusia saa edelleen ehdottaa; pääsääntöisesti emme ole lisänneet blogeja, jotka ovat pikemminkin  kirjallisuus- kuin kirjastoaiheisia.  – Jos ketä kiinnostaa, niin lähdekoodihanon nähtävissä osoitteessa http://pipes.yahoo.com/kirjastovirta ja vapaasti edelleenkäytettävissä (vaatii Yahoo-tunnuksen).

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing