Nya styssen: Studie- och arbetslivsansvarig

Hej! Vem är du? Heter Jennifer, kallas Tsäntsi. Gillar vin och katter och pirkkas gräddost (med hyvel rakt ur paketet, mm gottiz.) Folk brukar beskriva mig som en framåt, öppen och glad person. Brinner för social rättvisa och likzom, att förbättra samhället på något sätt. Och att få tala min österbottniska dialekt överallt. jA, och så studerar jag journalistik på andra året och hoppar in på Husis. Om nån undrar mer om mig kan ni följa mig på insta där jag skriver överlånga captions och tar rätt värdelösa bilder.

Varför valde du att studera journalistik? Nå. Att bli journalist har liksom alltid varit en klar sak för mig. Vet inte egentligen när det började, men kan hända det var nångång i tolvårsåldern när jag tittade på serien Smallville och blev sååå impad av Lois Lane. Hon var journalistgoals då. Och så är jag som sagt intresserad av *samhället* och att träffa människor. Sen så har jag alltid gillat det skrivna ordet och har skrivit dagbok sen jag var liten. Ganska typexemplar av en journalistikstuderande, med andra ord.

Vilken post har du i styrelsen och varför valde du den? Min styrelsepost är studie- och arbetslivsansvarig. Vill utveckla J-komms kontakt till branschen här i Svenskfinland och jobba för trivsammare studieliv. Men icke att förglömma min funktionärspost – jag är nämligen också J-komms allra första jämlikhetsansvariga. Så kom till mig om ni upptäcker orättvisor!

Vem är du på sitsefterfesten? Danzarn. Älskar att dansa vitt och brett, helst till någon typ av rapmusik exempelvis Drake – det är lifvet.

Vad har du alltid i kylskåpet? Tidigare nämnda gräddost från Pirkka, samt Oatlys havredryck till kaffet.

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *