Työelämän tietopankki – Mikä se on ?

Työelämän tietopankki on blogisivusto, jossa esitellään Helsingin yliopiston geotieteiden ja maantieteen laitoksen opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia. Blogista löydät laitokselta valmistuneiden alumnien uratarinoita haastattelujen muodossa, mielenkiintoisia organisaatioesittelyjä sekä tietoa toteutuneista maantieteen ja geologian opiskelijoiden harjoittelupaikoista.

Alumni- ja organisaatiohaastatteluja ovat keränneet maantieteen työelämäkurssin opiskelijat. He ovat saaneet itse päättää ketä tai mitä organisaatiota he haastattelevat. Geologian opiskelijoilla alumnihaastattelu on korvaava kurssisuoritus, joten niitä on vähemmän.

Tiedot harjoittelupaikoista on kerätty opiskelijoiden kirjoittamista harjoitteluraporteista. Sekä haastattelut että harjoittelupaikkatiedot on suojattu salasanoin, sillä ne on tarkoitettu vain maantieteen ja geologian opiskelijoiden käyttöön. Salasanat saat tarvittaessa Katariinalta.

Työelämän tietopankista voi olla apua sinulle, joka mietit mitä maantieteilijä tai geologi tekee työelämässä, mitkä ovat heidän tärkeimmät työtehtävänsä tai mitkä organisaatiot työllistävät heitä. Jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa kannattaa vilkaista työnhakijalle-osio, josta löydät hyödyllisiä linkkejä.

Ota yhteyttä, jos mielessäsi on jokin kehitysidea!

Yhteyshenkilöt

Opintoasiainsuunnittelija Katariina Kosonen (katariina.kosonen[ät]helsinki.fi), Geotieteiden ja maantieteen laitos, PL 64 (Gustaf Hällströmin katu 2a), 00014 Helsingin yliopisto

Fanny Taxell (fanny.taxell[ät]helsinki.fi) Pidätän oikeudet kaikkiin sivuilla oleviin kuviin. Kysythän lupaani jos haluat käyttää kuviani, kiitos!

Leave a Reply