Maantieteen työelämän tietopankki – Mikä se on ?

Maantieteen työelämän tietopankki on Helsingin yliopiston maantieteen koulutusohjelmien opiskelijoille suunnattu blogisivusto, johon on koottu työelämää ja työllistymistä koskevia tietoja. Blogista löydät laitokselta valmistuneiden alumnien uratarinoita, mielenkiintoisia organisaatioesittelyjä sekä tietoa toteutuneista maantieteen opiskelijoiden harjoittelupaikoista. Sivustolla on myös linkkejä työnhakijalle.

Alumni- ja organisaatiohaastatteluja ovat jo useiden vuosien ajan keränneet maantieteen työelämäkurssin opiskelijat. He ovat saaneet itse päättää ketä tai mitä organisaatiota he haastattelevat.

Tiedot harjoittelupaikoista on kerätty opiskelijoiden kirjoittamista harjoitteluraporteista. Sekä haastattelut että harjoittelupaikkatiedot on suojattu salasanoin, sillä ne on tarkoitettu vain maantieteen opiskelijoiden käyttöön. Salasanat saat tarvittaessa koulutussuunnittelijalta.

Työelämän tietopankista voi olla apua sinulle, joka mietit mitä maantieteilijät tekevät työelämässä, mitkä ovat heidän tärkeimmät työtehtävänsä tai mitkä organisaatiot työllistävät heitä. Jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa kannattaa vilkaista työnhakijalle-osio, josta löydät hyödyllisiä linkkejä.

Ota yhteyttä, jos mielessäsi on jokin kehitysidea!

Yhteyshenkilö: Koulutussuunnittelija Katariina Kosonen (katariina.kosonen[ät]helsinki.fi), Maantieteen koulutusohjelmat, PL 64 (Gustaf Hällströmin katu 2a), 00014 Helsingin yliopisto

Kuvat: Fanny Taxell (fanny.taxell[ät]helsinki.fi) Pidätän oikeudet kaikkiin sivuilla oleviin kuviin. Kysythän lupaani jos haluat käyttää kuviani, kiitos!

Leave a Reply