Allofonin Wappu!

Allofonin vappuaatto 30.4. alkaa Kaivopuistosta klo 13! Ohjelmassa nyyttäripiknik (ota mukaan omat juomat ja halutessasi jotain pientä syötävää Allo-ystävien kesken jaettavaksi) ja rentoa hengailua. Kaivarista lähdetään yhdessä Mantan lakitukseen noin klo 17.30. Lakituksen jälkeen ohjelma on vapaa, mahdollista on esimerkiksi jatkaa iltaa Conduksen, Limeksen ja Matlun Vappurehassa.

Vapunpäivänä 1.5. Allofoni kokoontuu jälleen Ullanlinnanmäelle perinteiselle piknikille sankoin joukoin muiden opiskelijoiden kanssa! Piknik aloitetaan joustavasti 1.5. klo 11 Ullanlinnanmäellä ja mukaan saa liittyä pitkin päivää! Piknikpaikkana toimii viimevuotiseen tapaan “se puu tien vieressä puolessa välissä mäkeä”.

Allo-ihmiset tunnistat viininpunaisista haalareista (Varo oikislaisia, niilläkin on samanlaiset!).

Päivän tarkempi aikataulu:

klo 10.30 Yhteislähtö Ullikselle Vanhan Ylioppilastalon edestä (tähän lähtöön pyrkiminen on suositeltavaa, sillä Allofonia voi olla vaikea paikantaa Ulliksen ihmisvilinästä, eivätkä kännykkäyhteydet välttämättä toimi).

n. klo 11.00 Saapuminen Ullikselle

Loppupäivä vietetään piknikillä.

Jos satut kulkemaan ohi tai et tiedä, kenen kanssa hörppäisit simaa, poikkea Allo-viltille! Allofoni tarjoaa enemmän tai vähemmän vappuaiheisia herkkuja! Tarjolla muun muassa
– skumppaa
– reilusti ruokaa
– hyvää seuraa
– musiikkia
– mahdollisuus aiheuttaa pahennusta megallofonilla ja soittimilla
– Allofonin lipun koristelua

Teretulemast!

P.S. Allofonin Wappu Facebookissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *