Huhtikuun helmoissa

Huhtikuu käynnistyi aprillipäivällä ja kevät on jo pitkällä! Mukaan on mahtunut Allofonin kokoustamista, speksiä ja yliopiston vuosijuhlapäivää.

pexels-photo-59901

Allofoni kävi katsomassa Conduksen speksin Ydinlaskeuman alla. Ilta oli hauska ja menoa ja meininkiä riitti! Lisäksi Allofonista oli edustaja 23.3. pidetyissä yliopiston vuosijuhlapäivässä, jossa kuultiin puheita ja nähtiin J.V. Snellman-palkinnon jakaminen.

Parasta kuitenkin on, että kevääseen mahtuu vielä monta upeaa tapahtumaa. Jyväskyläläiset ystävät Parku RY:stä järjestää tänä vuonna legendaariset Ääniaallot -risteilyn 23.4, jonka lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät FB-tapahtumasta.

Lisäksi tulossa ovat kattojärjestömme Conduksen vuosijuhlat, Helsinginkadun appro ja kaikkien opiskelijajuhlien kingi eli vappu – näistä myöhemmin lisää. Ihanaa huhtikuuta kaikille! 🙂