Uusi lukuvuosi on täällä!

Kesä alkaa olla purkissa ja uusi lukukausi kolkuttelee jo ovella. Toisin sanoen yliopisto ja kaikki opiskelijajärjestöt palailevat kesälaitumilta ja kampukset heräävät taas elävään kuhinaan.

Onnittelut vielä kerran uusille fonetiikan fukseille! Allofonin tuutori opastaa teitä ja auttaa opintojen aloittamisessa. Muista myös ylioppilaskunta HYY ja sen kätevät opassivut. Muistathan myös liittyä Allofonin sähköpostilistalle – lisätietoa ja apua saat tarvittaessa tuutoriltasi.

Virallisesti lukuvuosi 2016-2017 pyörähtää käyntiin avajaiskarnevaaleilla 5.9. Muista liittyä isoon joukkoon opiskelijoita, vaihtareita ja yliopiston henkilökuntaa.

Allofonin hallitus on jo ehtinyt kokoustaa elokuussa kerran (kuvassa mukana myös upouusi lukuvuosikalenteri), mutta lisää kokouksia (eli lisää hauskaa tekemistä, tapahtumia, edunvalvontaa ja opiskelijayhteisön maskottina elämistä) on luvassa. Joten pysy kuulolla mahtavasta tulevasta syksystä. 😉

Ihanaa uutta lukuvuotta kaikille ja tsemppiä opintoihin!