Lukuvuosi 2022-2023 ja ensimmäinen periodi käyntiin

Uusi lukuvuosi on käynnistymässä! Antiikin kulttuuri tarjoaa taas runsaasti opetusta lukuvuoden aikana. Opetustarjontaa on kerätty tähän linkkiin. Opetukseen saattaa tulla kuitenkin muutoksia, joten sivustoa ja tätä blogia kannattaa seurata aina ennen periodin vaihtumista. Lisäksi kurssien tiedot (aikataulut ja paikat) kannattaa aina varmistaa Sisusta ja Opinnot-sivuilta, joissa on viimeisin tieto kursseista!

Ensimmäisessä periodissa on tarjolla Johdanto antiikin kulttuureihin (ma klo 12-14, Päärakennus U3039 ja ke klo 12-14, Topelia D112). Antiikin kulttuuriin voi tehdä suorituksia myös tenttimällä tai kirjoittamalla esseitä. Jos haluat tehdä suorituksia näin, ole minuun rohkeasti yhteydessä sähköpostilla.

Toisessa periodissa on Rooman topografia kurssi, joka järjestetään pääosin opintomatkana Roomaan joulukuussa. Koska majoituspaikkoja on rajallisesti, kurssille on haku ensimmäisessä periodissa, joten kannattaa tämän osalta seurata sähköpostia.

– Samuli Simelius