Bloggausta Aulangolla

Hauska idea, ITK 06- konferenssin yhteyteen avattiin oma blogiseurantasivunsa, jonne rekisteröidyin itsekin. Osallistun siis itsekin ko. konferenssiin 5.-7.4. ja tarkoitus on kirjoittaa omia kommentteja ja muistiinpanoja tähän blogiini. Koska valtaosa konferenssin esityksistä on suomeksi, ajattelin että on luontevaa kirjoittaa tähän liittyvät blogimerkinnätkin suomeksi.

Nähtäväksi jää, minkä verran sitä ehtii kaiken tohinan seassa blogiin kirjoittamaan. Toisaalta vaikka viivettä syntyisikin (“junassa on hauska kirjoittaa”) tarjoaa tällainen yhteinen blogiseuranta sekä kirjanmerkkien (del.icio.us) ja kuvien (Flickr) jakaminen hienon mahdollisuuden konferenssin ajallisten rajoitusten ylittämisen! Voimme lämmitellä aiheita jo etukäteen sekä ruotia esitysten jälkilöylyjä vielä tulevilla viikoillakin. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kokeilu johon on hauska osallistua omalla pienellä panoksella.

This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bloggausta Aulangolla

  1. Tiina R says:

    Kuulostaa paitsi hauskalle myös muutenkin kokeilemisen arvoiselle. Pitäneepä minunkin ryhtyä puuhaan.

  2. Taina says:

    Ah, Anterokin kokeilee. Mukavaa!

  3. antero says:

    Joudun valitettavasti sulkemaan keskustelun tilapäisesti, avaan uudestaan kun saamme spammieston päälle.

Comments are closed.