Galette des rois ja uunituore hallitus

On aika viedä Bouffen blogi uuteen aikaan. Nimittäin 2020-luvulle. Mikä on muuttunut, vai onko mikään? Mitä bouffelaiset ovat ehtineet puuhailla uudella vuosikymmenellä?

Galette des rois & fèveä etsimässä

Uusi vuosikymmen pyörähti Bouffen osalta käyntiin tammikuun perinteisellä Galette des rois -tapahtumalla. Tänä vuonna ei nautittu ainoastaan kakusta ja kuninkaallisesta seurasta, sillä paikalle oli kokoontunut myös hallituskonkareita vastaamaan järjestötoimintaa koskeviin kysymyksiin: kakun tuoksu johdattikin Uuden Ylioppilastalon viidenteen kerrokseen uteliaan (lue: nälkäisen) osallistujajoukon. Poissaolollaan loisitikin lähinnä kakun sekaan piilotettava fève, jota sijaisti tänä vuonna manteli (toisaalta, eipä se kuvasta päätellen ja allekirjoittaneena illan kuningatarta haitannut).

Mantelin metsästys alkakoon!
Illan reine muikeana kruunajaisten jälkeen

Hallitus kaatuu!

Kun kakkua oli pari päivää sulateltu, olikin jo Bouffen vuosikokouksen aika. Ihailtava joukko bouffelaisia kapusi jälleen nuo samat, motivaatiota testaavat portaat (huom: ilman kakkua!). Ja mikä upea hallitus tästä väestä saatiinkaan! Porukkaan mahtui ensimmäisen vuoden opiskelijoita, vanhoja hallitusveteraaneja sekä myöhäisheränneitä. Osa jatkoi samalla vastuualueella asialleen omistautuneina, toiset luopuivat paikoistaan kokonaan ja jotkut tarttuivat ensikertalaisina uusiin puikkoihin. Pidemmittä puheitta, Mesdames et Messieurs, Bouffe ry:n hallitus vuodelle 2020:

Puheenjohtaja: Anniina Lappalainen

Varapuheenjohtaja: Veera Lohenoja

Sihteeri: Agneta Trux

Taloudenhoitaja: Laura Leipakka

Viestintävastaava: Katri Jokela

Opintovastaava: Valtteri Salmela

Tilavastaava: Laura Leikoski

Työelämävastaava: Kaisamari Sundström

Ympäristö- ja tasa-arvovastaava: Jade Temisevä & Elisa Hokkanen

Kulttuurivastaava: Valtteri Salmela & Elisa Hokkanen

Sporttivastaava: Juulia Mäyrä

Tapahtumavastaava: Laura Leikoski & Heini Petäjistö

Bilevastaava: Jaska Kammerer

SRYL (Suomi-Ranska -yhdistysten liitto) -vastaava: Joel Montserrat-Puumala

Siirtymäriittejä ja itämaisia makuja

Ensin perehdyttiin järjestötoimintaan, sitten ruokalistoihin.

Noin viikkoa myöhemmin uudet ja vanhat hallituslaiset käynnistivät uuden kauden perehdytys- ja karonkkailtaa viettäen. Perehdytyksen aikana siirrettiin kunkin hallitusviran hoitamiseen vaadittava perimätieto seuraavalle sukupolvelle. Tämän jälkeen Syö!- viikkojen keltainen logo valaisi viimeisillä säteillään tietämme ravintolaillalliselle ja itämaisten makujen äärelle. Muutamaa unohtunutta falafelia lukuun ottamatta ilta soljui mutkattomasti jutustellen, ideoiden ja vanhoja muistaen: saipa entinen puheenjohtajammekin kukkakimpun kiitoksena hienosti hoidetusta vuodesta.

Seuraavaksi bouffelaisten päät kääntyvät (toistaiseksi kitsasta) kevätaurinkoa kohden. Vielä ei voi sanoa ilmassa olevan lupausta kesästä, mutta siinä on lupaus yhteisistä aamupalapöydistä, sporttitempauksista ja kevätkahveista. Vuoden viimeisistä opintopisteistä ja opiskelijavapusta. Ja sitä myötä, kuin varkain, saattavat auringonsäteetkin tulla hellimään kasvojamme jo odotettua aiemmin.

Riemukkaita laskumäkiä sekä voimaannuttavaa väliviikkoa toivottaen,

Katri.

10 664 vastausta artikkeliin “Galette des rois ja uunituore hallitus”

  1. Thanks for the tips you have provided here. Something else I would like to state is that computer system memory requirements generally increase along with other advancements in the know-how. For instance, whenever new generations of processors are introduced to the market, there is usually a similar increase in the size preferences of all computer system memory plus hard drive room. This is because the software operated by way of these processor chips will inevitably rise in power to make use of the new technological know-how.

  2. Hello There. I discovered your blog using msn. That is a really smartly written article. I will make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info. Thank you for the post. I?ll certainly return.

  3. Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this site.

  4. I really like it when folks get together and share opinions. Great blog, continue the good work!

  5. After checking out a few of the blog articles on your web page, I honestly appreciate your technique of writing a blog. I book marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my website too and let me know how you feel.

  6. Spot on with this write-up, I absolutely believe that this amazing site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the advice!

  7. Reliable advice. Many thanks!how to be good at writing essays essays writer top essay writing services

  8. I blog frequently and I genuinely appreciate your content. Your article has truly peaked my interest. I am going to book mark your blog and keep checking for new details about once a week. I opted in for your RSS feed too.

  9. 体验WPT免费扑克的刺激,拥有庞大的玩家群,提供从免费赛到高额赌注的各种锦标赛。参加定期特别活动,沉浸在竞技游戏的激动中。立即加入,成为充满活力的WPT扑克社区的一员,大奖和激动人心的时刻等待着您。 -> https://wptpokerglobal.org/download <- wepoker 下载

  10. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I really hope to view the same high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal website now ;)

  11. Thanks for the auspicious writeup. It actually was oncea amusement account it. Look advanced to far brought agreeable from you!By the way, how could we keep up a correspondence?

  12. Right here is the perfect webpage for everyone who would like to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic which has been written about for ages. Excellent stuff, just excellent.

  13. Title It is really a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *