Osallistu koulutuskyselyyn julkaisuarkistoista ja rinnakkaisjulkaisemisesta

Kansalliskirjasto kartoittaa koulutustarpeita julkaisuarkistojen ja rinnakkaisjulkaisemisen saralta. Kysely on suunnattu sekä julkaisuarkistojen parissa työskenteleville kirjastoalan ammattilaisille että tekniikan ihmisille,  ja sen perusteella suunnitellaan vuoden 2009 ja 2010 koulutustarjontaa:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/16128/lomake.html

Kyselyyn vastaaminen kestää noin minuutin ja sen avulla voit helposti ja nopeasti vaikuttaa koulutustarjontaamme!

Koulutuskysely on osa julkaisuarkistojen infrastuktuuri -hanketta.  Kansalliskirjaston, HY:n kirjastopalveluiden koordinaatioyksikön sekä Oulun yliopiston yhteishankkeen tavoitteena on vahvistaa julkaisuarkistojen toimintaedellytyksiä Suomessa.

Teknisen kehitystyön ja infrastruktuurin rakentamisen lisäksi hankkeen tarkoituksena on tukea etenkin rinnakkaisjulkaisemisen tarvitsemien prosessien ja käytäntöjen luomista. Lisää tietoa hankkeesta löytyy mm. sen wikistä: https://wiki.helsinki.fi/display/jark/