Haussa kolme tietojärjestelmäasiantuntijaa

Taas töitä tarjolla! Kansalliskirjaston kirjastoverkkopalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen kolmea tietojärjestelmäasiantuntijaa 1.7.2012 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kahden määräaikaisuuden päättymispäivä on 31.12.2013 ja kolmannen 31.12.2016.

Tietojärjestelmäasiantuntijoiden tehtävät sijoittuvat toimintayksikköön, jonka tehtäväalueisiin kuuluvat muun muassa Kansallisen digitaalisen kirjaston asiakasliittymä, kirjastojärjestelmät sekä julkaisuarkistot.

Tietojärjestelmäasiantuntijoiden tehtävänä on osallistua tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon ja kehittämiseen toimintayksikön eri tehtäväalueilla. Tietojärjestelmäasiantuntijoiden erityisenä vastuualueena on Kansallisen digitaalisen kirjaston asiakasliittymä, sen rakentaminen, ylläpidon suunnittelu, ylläpito sekä aktiivinen osallistuminen käyttöönottoprojekteihin. Tehtäviin sisältyy paljon asiakasrajapinnassa toimimista.

Täydellinen hakuilmoitus löytyy osoitteesta

http://www.helsinki.fi/rekrytointi/index.html?id=56812