Tervetuloa seuraamaan blogia!

Filosofisen tiedekunnan promootio on suuri ja kaunis, yleensä kolmen tai neljän vuoden välein järjestettävä arvokas ja riemuisa valmistujaisjuhla. Suuri juhla tarvitsee totta kai paljon valmisteluja – aina juhlatilojen valinnasta promootiotunnelmaa kohottavien taideteosten valintaan sekä koreografisten yksityiskohtien miettimiseen.

Tämä blogi seuraa näitä promootion juhlajärjestelyjä promootiotoimikunnan näkökulmasta. Syksyn aikana blogiin ilmestyy esimerkiksi aikaisemmin promootiossa olleiden haastatteluja. Keväällä valotetaan muun muassa promootioon liittyvien perinteiden historiaa ja annetaan vinkkejä promootiopukeutumiseen liittyen. Tervetuloa siis seuraamaan matkaa kohti huimaa juhlaa!

Haluaisitko tietää lisää jostain promootioon liittyvästä asiasta? Voit pyytää toimikuntalaisia kirjoittamaan jostain tietystä promootioon liittyvästä aiheesta. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen fil-promootio(a)helsinki.fi otsikolla ”Blogi”.
Teksti: Hanna Hannus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *