Katsaus kuluneeseen syksyyn

Syksy on mennyt taas jälleen kerran todella nopeasti ja minäkään en tätä blogia ole ehtinyt päivitellä. Tässä siis lyhyt katsaus kuluneeseen syksyyn ja sen tapahtumiin, ennen kuin saamme polkaistua tämän vuoden kunnolla käyntiin.

Syyslukukausi lähti hiukan hitaasti käyntiin tapahtumien puolesta ja ensimmäisenä vuorossa olivat kesätyökahvit lokakuun alussa. Tänä vuonna vastuu nakki niistä osui minulle ja päätin hiukan uudistaa käytäntöä; tehdään tapahtumasta avoin kaikille (erityisesti fukseille suunnattu mainonta). Muistan itse olleeni fuksivuonna hiukan hukassa siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia minulla on tulevaisuuden kesätöiden kannalta. Toivottavasti tämä tapahtuma selkeytti edes jotain tämän vuoden fukseille.

Myöhemmin seurasivat Minna Palmroth ja laskennallinen avaruusfysiikka ja kun Nobel sekä uusi jännittävä havainto osuivat gravitaatioaaltoihin, niin niistäkin kuultiin David Weirin pitämä esitelmä. Pikkujouluja vietetiin Oumuamuan ja glögin kanssa.

Tämän viikon viikonloppuna lähdemmekin mökkeilemään ja tekemään tiedettä tiederetriitille! Projekteja ja kuulumisia sieltä kuulette myöhemmin.

– Anna

This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

Leave a Reply