Pikkujoulut!

IMG_0190Pikkujouluiltiin perjantaina! Tarjoilut olivat kohdillaan ja viiniä riitti santsattavaksi asti.
IMG_0183

IMG_0187

Juhlapuheilta ei tälläkään kertaa säästytty.
Host-tiimi viihdyttikin pikkujouluvieraita spontaanilla kiitospuheellaan. Päätimme demokraattisesti Katjan kanssa, että Tiina saa luvan aloittaa. Onneksi Tiina oli miettinyt etukäteen fiksua sanottavaa, niin Katjan kanssa pääsimme helpolla. Ja kun puhe kerran pääsi alkuun, niin loppua ei meinannutkaan ihan heti tulla.. Katjan sanoin “Kunhan joku muu aloittaa, niin voin kyllä jatkaa puhumista vaikka loppuillan.”

IMG_0195

Jouluradion lisäksi pikkujouluissa kuultiin myös elävää musiikkia. Illan kulttuuritarjonnasta vastasi Seikkailukollektiivi, ja Katri, Leena ja Niilo olivat aivan yhtä ihastuttavia ja valloittavia kuin aina. Sääli tosiaan, että jazz-laulamisen sijaan Leena ja Katri työllistävät itsensä aivan muiden projektien parissa. 😀

..Mutta oli kyllä oikein mainio ilta ja loistava lopetus tälle vuodelle! Kiitos vaan kaikille osallistuneille.
IMG_0193

Viimeisiä työvuoroja viedään, tämän viikon perjantaina alkaa tammikuun puoliväliin kestävä joululoma. Vuodenvaihteessa uusi tiimi alkaakin pyörittää Think Companya, kun karkaamme Tiinan ja Katjan kanssa maailmalle. Vähän uusia haasteita elämään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *