Kumpulan uutiset HY-kirjaston uutisblogissa

Jatkamme kampuskirjaston ajankohtaisista asioista kertomista kirjaston verkkosivun uutisblogissa. Kiitos kaikista saamistamme ja tulevista kommenteista!

Remontti on tällä erää ohi, mutta kirjastossa tapahtuu jatkossakin kokoelmissa, tiloissa ja palveluissa. Kaikki kommentit ja kysymykset ovat edelleen enemmän kuin toivottuja; ne ovat erittäin tärkeitä. Kirjaston käyttäjien palaute kertoo meille, missä on parannettavaa ja miten palveluita pitää kehittää.

Palautetta otamme aina mielellään vastaan myös kasvokkain kirjastossa palvelutiskillä. Yksi palautekanava on kampuskirjaston palveluosoite, kirjasto-kumpula (at) helsinki.fi. Kirjaston verkkosivuilta sivun alapalkista löytyy myös palautelomake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.