Päivystävä pedagogi

Olemme käynnistäneet “päivystävä pedagogi” -toiminnan Humanistisessa tiedekunnassa.  Me pedalehtorit päivystämme Zoomissa kerran kuukaudessa, jolloin meitä voi lähestyä mieltä askarruttavilla pedagogisilla kysymyksillä. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki tuntiopettajista koulutusohjelmajohtajiin. Ota oma kysymys mukaan, niin koitetaan ratkaista se yhdessä!

We are organizing a ”Pedagogy hot line” at the Faculty of Humanities. You can meet us in Zoom once a month, where you can ask questions or come by to discuss with us about pedagogical issues. Everyone is welcome to join! Bring your own question and lets solve it together!

Vi har öppnat en pedagogisk ”jourmottagning” vid humanistiska fakulteten. Du kan träffa oss på Zoom en gång i månaden, då du kan ställa frågor om sådant som du undrar över när det gäller din undervisning eller studenternas lärande. Alla är välkomna, allt från timlärare till den administrativa personalen! Vi försöker lösa dina problem tillsammans!

2.3. 13-14

4.4. 14-15

12.5. 13-14 

https://helsinki.zoom.us/j/62922213951?pwd=OTJSb2tOeTRTelFUZlMvbkU3Q2tYdz09Meeting ID: 629 2221 3951Passcode: 911072

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *