Nya styrelsen: kommunikatör

Hej vad heter du? Hej jag heter Matilda, jag studerar journalistik för första året och flyttade därmed från Åbo till Helsingfors förra hösten.

Varför valde du att börja studera journalistik? Jag har alltid tyckt om att skriva och berätta saker så jag visste att det är något jag vill göra. Men att det skulle bli journalistik visste jag nog inte förrän någon gång under gymnasiet.

Vad har du för post i J-komm och varför valde du den? Jag är kommunikatör/informatör/some ansvarig, så jag skickar infomejl, uppdaterar den här bloggen och ser till att våra sociala medier fungerar. Jag valde posten för att jag tycker att det är helt roligt och enkelt att fixa med socala medier och bloggar och liknande.

Vem är du på sitsefterfesten? Jag håller oftast till på dansgolvet.

Vad har du alltid i ditt kylskåp? Batat, mjölk och yoghurt.

 

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *