Tarinat talteen-kampanja

Nyt kerätään Siltavuorenpenkereen tarinat talteen!

Siltavuorenpenkereen talot ovat viime kuukausina kumisseet tyhjyyttään. Jos talot osaisivat puhua, tällaisena hiljaisena hetkenä ne kertoisivat meille monen monta tarinaa. Tarinoita Penkereellä totisesti riittää. Tiesitkö esimerkiksi, että Siltavuorenpenkereellä saattaa majailla kummitus, joka käy siirtelemässä avaimia? Tai että Athena-talon vintillä on säilytetty balsamointiin käytettäviä aineita tynnyreissä? Koska talot eivät osaa kertoa ja ihmistenkin tarinat katoavat ellei niitä tallenneta, kerro meille omat muistosi ja kokemuksesi, jotka liittyvät Siltavuorenpenkereeseen!

Siltavuorenpenkereellä on työskennelty jo yli sadan vuoden ajan. Rakennuksissa on toiminut ainakin fysiologian, anatomian, fysiikan ja filosofian laitokset. Tällä hetkellä Siltavuorenpenkereellä majailee kasvatustieteen laitos. Alueen historia ja eletty elämä antavat kestävän pohjan tulevaisuudelle. Kuka tietää, mitä Siltavuorenpenkereellä tapahtuu tulevien vuosien aikana!

Tervetulleita ovat niin lyhyet kuin pitkätkin kertomukset. Tarinat voivat olla hassuja, karmeita, hirveitä tai ihania, kunhan ne liittyvät Siltavuorenpenkereeseen! Voit kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kirjoittaa voit myös omalla nimelläsi tai nimimerkin turvin. Tarinoita julkaistaan soveltuvin osin Kestävän kehityksen työryhmän, KekePedan blogissa ja some-kanavilla.

Linkki tarinan tallettamiseen:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/109143/lomakkeet.html

Välitä viestiä eteenpäin niin, että saamme talteen tarinat myös niiltä, jotka eivät enää opiskele tai työskentele Siltavuorenpenkereellä. KIITOS sinulle, joka haluat jakaa Siltavuorenpenger-tarinasi muiden kanssa!

Sivujen käännös ruotsiksi ja englanniksi tulossa.

Kuva: https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/medialle/median-kuvapankki