Mahdoton modernisaatio? – Venäjän talouden tulevaisuus

Torstaina 20.11.2014 15:30-17:00

Modernisaatio ei onnistu Venäjällä – vai onnistuuko? Onko Venäjän talous syöksykierteessä? Professori Arto Mustajoki antaa seitsemän yhtä ainoaa selitystä sille, miksi modernisaatio ei onnistu Venäjällä – jokainen selitys on venäläiseen tapaan kaiken kattava. Eurooppa-tutkimuksen verkoston johtaja Juhana Aunesluoma haastattelee ulkoministeriön alivaltiosihteeri Matti Anttosta Venäjän talouden kehityksestä. Venäjän talouden tilaa ja tulevaisuutta luotaavat myös Aalto-yliopiston CEMATin johtaja Riitta Kosonen ja Suomen Pankin vanhempi ekonomisti Seija Lainela.

Tervetuloa kuuntelemaan Tiedekulmaan (Porthania, Yliopistonkatu 3). Tilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä verkossa.

Venäjän kehityksen suunta herättää paljon suuria kysymyksiä. RussiaHUB Helsinki tuo Helsingin alueen merkittävimmät Venäjä-toimijat yhteen tieteen, politiikan ja talouden aloilta.

Tiedekulma-viikko 17.–21.11.2014 käynnistää RussiaHUB Helsingin toiminnan. Viikon tilaisuudet