OKT:n yleinen postituslista (okt-ry@helsinki.fi)

Listan asioita

Listalla tiedotellaan OKT:n tapahtumista ja treeneistä, sekä joskus myös muista mahdollisesti OKT:läisiä kiinnostavista tapahtumista. Myös relevantit kommentit ja toiveet esimerkiksi toiminnasta on mahdollista pistää koko listalle. Muutoin niitä voi mailailla myös hallitukselle,
okt-hallitus@helsinki.fi, tai yksittäisille hallituksen jäsenille.

Huomaa, että okt-ry-lista on moderoitu ja viestien läpimeno voi siksi kestää aikansa. OKT:n toimintaan liittymättömät tai muuten asiattomat viestit poistetaan moderoinnissa.

Ohjeet listalle liittymiseen ja listalta poistumiseen alla. Mikäli ajaudut asiassa aivan ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin, kysy neuvoa Helsingin yliopiston tietotekniikkaosaston Helpdeskiltä (tai OKT:n hallitukselta).

Lisätietoa listan käyttämisestä saa yliopiston tietotekniikkaosastolta ja listan sisällöstä OKT:n hallitukselta.

Listalle liittyminen

Mikäli haluat liittyä OKT:n postituslistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi ja kirjoita viestin tekstiosaan (ei subject-kenttään) komento subscribe okt-ry oma@posti.osoi.te. Subject-kentän (otsikko) sisällöllä ei ole merkitystä. Mikäli siis Taneli Tanhujalka, jonka sähköpostiosoite on Helsingin yliopistolla taneli.tanhujalka@helsinki.fi, haluaisi liittyä listalle, hän lähettäisi vain osoitteeseen majordomo@helsinki.fi tyhjällä otsikolla viestin “subscribe okt-ry taneli.tanhujalka@helsinki.fi”. Jotta voisimme tunnistaa käytöstä poistuneet osoitteet, suosittelemme että käyttäisit todellista sähköpostiosoitettasi etkä uudelleenreititettyä osoitetta.

Lähettämäsi viestisi perusteella sinut liitetään automaattisesti OKT:n postituslistalle, ja sen jälkeen saat kaikki osoitteeseen okt-ry@helsinki.fi lähetetyt postit. Liittymisen yhteydessä saat erillisen sähköpostiviestin, jossa on erinäisiä ohjeita listaan liittyen. Viesti on syytä pitää tallessa.

Listalta eroaminen

Jos kuulut jo OKT:n postituslistalle ja haluat jostain syystä erota siltä, lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi ja kirjoita viestin tekstiosaan (ei subject-kenttään) komento
unsubscribe okt-ry oma@posti.osoi.te. Subject-kentän sisällöllä ei tässäkään ole merkitystä. Jos siis em. Taneli Tanhujalka haluaisi myöhemmin erota listalta, hän lähettäisi vain osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viestin “unsubscribe okt-ry taneli.tanhujalka@helsinki.fi”.