Uusi ops tulee – oletko valmis? Tule mukaan oppimaan, arvioimaan ja hakemaan uutta virettä!

Näille sivuille on koottu perustietoa Arviointi oppimisen edellytyksenä ja tukena -koulutuksesta: koulutuspäivien sisällöistä, järjestelyistä ja ilmoittautumisesta sekä materiaaleista.

PERUSTIETOA KOULUTUKSESTA

Koulutuskokonaisuus

Koulutus muodostuu kolmesta koulutuspäivästä, jotka linkittyvät toisiinsa. Kukin koulutuspäivä muodostaa kokonaisuuden, jossa lomittuvat teoreettinen ja toiminnallinen osuus. Ilmoittautuessaan osallistuja ilmoittuu siis kolmeen koulutuspäivään (ks. koulutuspäivämäärät aluehallintovirastoittain).  Koulutuspäivä kestää 6 tuntia. Koulutus toteutetaan samanlaisena kuudella aluehallintovirastoalueella ja on suunnattu ensisijassa esi- ja perusopetuksen henkilöstölle. Muut asiasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita.

Koulutuspäivien lisäksi

Osallistuja valmistautuu koulutukseen pienen orientaatiotehtävän avulla (katso ohje Materiaaleja ja linkkeja -sivulta) ja syventää osaamistaan kehittämistehtävällä, joka ohjeistetaan 1. koulutuspäivän aikana. (Ohje myös Materlaaleja ja linkkejä – sivulla).

Koulutuksen hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta, joka on  osallistujille maksutonta. Rahoitus ei kata sijais- eikä matkakuluja.

Koulutuskokonaisuuden ensimmäisen päivän aamukahvit tarjotaan. Muilta osin kahvittelut ovat joko omakustanteisia tai avien kustantamia. Lounaat omakustanteiset.

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan aluhallintovirastoalueittain (ks. linkki koulutuspäivämäärät aluehallintovirastoittain). Ilmoittautumisaikaa on 16.10.2015 saakka (paitsi Itä-Suomi 12.11. saakka) tai niin kauan kun paikkoja riittää, max 60 osallistujaa / alue.

Koulutuksesta vastaa

Koulutuksen järjestää Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksella toimiva Koulutuksen arviointikeskus yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa.

Lisätietoja:

01.09.2015 alkaen: terhi.ojala@helsinki.fi