Välipäivä opinnoista tekee terää

Töistä tultuani, ja tietysti Salkkarit katsottuani, kaivan päättäväisesti Verkkoviestinnän ja uuden median tenttikirjan esille ja rupean lukemaan. Yritän oikein syventyä pohtimaan lukemaani, sillä kauheasti aikaa minulla ei ole juuri tämän tentin suhteen ole lukemiselle. Tenttikirjallisuuttakin nimittäin on ihan riittävästi: kolme paksua kirjaa pitäisi osata noin kuukauden kuluttua pidettävässä tentissä. Aikaa ei siis ole hukattavaksi!

En ehdi montaa sivua kääntää kun silmäni menevät aika ajoin umpeen. Päätän tehdä asialle jotain, ja keitän itselleni teetä virkistykseksi. Ei auta mitään: ajatukseni harhailevat ties missä, silmäni ummistuvat ja ummistuvat yhä uudelleen. Väsymys on ottanut minusta voiton. Tänään en opiskele.  Nyt on aika levolle.

One Reply to “Välipäivä opinnoista tekee terää”

  1. Sama kummallinen väsymys on vaivannut täälläkin, aika useana yönä herään poski tenttikirjan päällä ja kynä on karannut ties minne. Vaikka aiheet olisivat kuinka mielenkiintoisia niin silmät eivät vain pysy auki. Toivottavasti lisääntyvä valo tuo meille muutaman minuutin lisää lukuaikaa!

Comments are closed.