Deadline lähestyy!

Olen aina ajatellut, että kiire saa esiin parhaat puoleni, ainakin työntekijänä. Ja ehkä opiskelijanakin, vaikka sitä olen viime päivien aikana jo alkanut epäilemään.

On ihan totta, että jos on tiukka deadline, onnistuu joskus tekemään parempaa työtä, kun ei jää liikaa viilaamaan yksityiskohtia ja luottaa intuitioon. Toisaalta jos on kauhea kiire, on uuden asian aloittamiseen vieläkin suurempi kynnys. Siltä ainakin tuntuu juuri nyt, kun niin ei pitäisi päästä käymään.

Pitäisi nimittäin kirjoittaa vielä 5 sivun essee, jonka jälkeen kehitysmaatutkimuksen perusopinnot ovat vihdoinkin kasassa. Kiirettä pitää töissä ja muutenkin. Miksi juuri nyt uhkaa writer’s block esseen suhteen?

Komennan itseäni: aloita kirjoittaminen. Siitä se teksti muotoutuu!

2 Replies to “Deadline lähestyy!”

  1. Ritvan kirjoitus on tämän blogin sadas merkintä! Paljon mielenkiintoista tekstiä on muotoutunut sekä sinun että blogin muiden kirjoittajien “kynästä”.

    Tsemiä esseen kirjoittamiseen; kerrothan, auttoiko tuo komento 🙂

  2. Kyllä se auttoi. Heti sen jälkeen aloin kirjoittamaan esseetä, ja vaikka siitä ei tosiaankaan tullut opintourani paras suoritus, niin ainakin sain sen lopulta valmiiksi ja palautettua. 🙂

Comments are closed.