Vihdoinkin!

Vihdoinkin pääsin oikeustieteen johdantokurssille; olin jonossa muistaakseni 19. ja siitä huolimatta pääsin niiden joukkoon, jotka verkkokurssin pääsevät aloittamaan. En ole koskaan ennen pelkästään verkossa tapahtuvaa opetusta kokeillut, mutta fiilikset ovat siitä nyt jo positiiviset. Aluksi olemme kaikki esitelleet itsemme ja näin tiedämme paljon paremmin ketä kurssilla on kuin tavallisilla luennoilla, joissa yleensä juttelee ehkä yhden tai kahden kanssa. Muutenkin kurssin aikana on tarkoitus keskustella paljon (tämä tapahtuu siis moodlessa) kurssin tehtävistä sekä  niiden herättämistä ajatuksista ja kysymyksistä. Innokkaana aloitin jo tekemään ensimmäistä sivun pituista esseetä oikeuslähteistä, ja kysymyksiä kyllä heräsi vaikka muille jakaa.. Ennen aloittamistani olin ajatellut sivun pituisen esseen olevan ihan läpihuutojuttu..Mutta täytyy sanoa, että vaikuttaa haastavalta! Mutta kiehtovalta!

Muuten olen tehnyt Naiset, miehet ja talous -kurssin tentin jälkeen kirja-arviota Suomen talouspolitiikan pitkä linja -teoksesta. Tentaattori onneksi antoi minulle mahdollisuuden tehdä kirja-arvion, sillä tentissä en vain pystynyt vastaamaan kirjasta tehtyyn kysymykseen. Olin keskittynyt enimmäkseen Suomen talouden suhdannepolitiikkaan, mutta kysymykset eivät liipanneet läheltäkään aihetta. Kirjoitan siis 12 sivua kirja-arviota, jossa pitäisi olla pari muutakin lähdettä.. Täytyy sanoa, että ainakin minusta tehtävä tuntuu aika haastavalta, vielä kun nämä pari muuta lähdettä pitäisi löytää itse!

Nyt tosin olen pitänyt vapaata opinnoista jo pari päivää, en nimittäin edes muista, koska viimeksi olisin pitänyt vapaata. Eilen olin katsomassa Hurjaruuthin Kosmosta; sirkusta, jossa akrobaatit tekivät huimia temppuja. Suosittelen kaikille, joilla on lapsia tai kummilapsia jne.. Tänään taas olisi tarkoitus mennä illalla ulos. On tätä kyllä odotettukin!