Takaisin opintojen pariin

Opintoni ovat olleet tauolla vauva-arjen myötä ja kovasti yritän nyt tehdä paluuta sekä varsinaisten opintojeni (teologisessa), että Avoimen yliopiston kautta suorittamieni sivuaineopintojen pariin. Koko kevään aikana en ole tenttikirjoja availlut, joten täytyy sanoa, että nyt jopa vähän polttelee päästä taas tositoimiin.

Psykologia on edelleen ykkösprioriteettini avoimen opintojen suhteen, mutta lapsen myötä kiinnostus on suuntautunut myös kasvatustieteisiin ja erityispedagogiikkaan, jota aion nyt ainakin muutaman kurssin verran suorittaa..Katsotaan nyt sitten mihin asti innostus johtaa. Viestintä saa nyt toistaiseksi väistyä, kaikkeen kun ei aika riitä mitenkään.Jännä nähdä miten opintojen käynnistäminen tauon jälkeen lähtee sujumaan, kun ajankäyttö ei ole enää omissa käsissä, vaan sitä määrittää the Boss.Vaan on tuo onneksi ollut toistaiseksi työnjohtajista leppoisimmasta päästä;)

Tsemppiä opintoihin kaikille uusille ja vanhoille, ja erityisesti pienten lasten vanhemmille!

One Reply to “Takaisin opintojen pariin”

  1. Hei Marjo!

    Näin uutena blogistina haluan tervehtiä sinua. Itse lasten maailmaa tuntevana ja mainitsemiasi aloja opiskelleena, vaikkakin lapsettomana sellaisena, voin lämpimästi suositella kasvatustieteitä ja erityispedagogiikkaa. Psykologian maailma on mielenkiintoinen ja se on suorastaan motivoiva itsessään. Kasvatustieteissä on paljon psykologiaa, kuten sosiaalipsykologiassakin. Onnea opintoihisi ja tervetuloa takaisin!

    Ystävällisin terveisin, Jukka

Comments are closed.