Tervetuloa vaikuttamaan suomalaisen osaamisen tulevaisuuteen!

Kooste 19.3.2010 pidetystä Tulevaisuuden osaaminen – Ennakkoinnista toimenpiteisiin strategiatyöpajasta ja tutkijatapaamisesta

Alustavaa koostetta kyselystä

Kysely on suljettu, kiitos kaikille 569 vastaajalle! Delicardin arvonnassa onni suosi Leila Haltiaa YLE:stä. Onnea!

Kutsumme sinut ennakoimaan suomalaisen osaamisen tulevaisuuden suuntia. Ennakoinnilla haluamme saada näkemyksiä tulevaisuuden osaamisen ja taitojen keskeisistä alueista, koulutusjärjestelmän merkityksestä ja teknologisten innovaatioiden roolista tulevaisuuden osaamisen vahvistamisessa. Tarkoituksena on myös määrittää tarvittavia toimenpiteitä.
———————————————————————
Ennakointikysely löytyy osoitteesta:

http://www.qualette.com/24316-19239-1002@ennakointi&kysely
——————————————————————-

Kyselyyn voi vastata 5.3.2010 saakka. Osallistuthan kuitenkin mahdollisimman pian, jotta muut osallistujat ehtivät arvioida esittämiäsi näkemyksiä. Muut osallistujat eivät kuitenkaan tiedä kenen vastauksia arvioivat.

Ennakoinnin järjestävät valtakunnallinen Opetusteknologia koulun arjessa (OPTEK) –tutkimuskonsortio, Opetushallitus, Tekes ja Tieto- ja viestintätekniikka koulun arjessa -hanke. Ennakointikysely on osa laajempaa tulevaisuuden osaamiseen ja tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön liittyvää kansallista strategiatyötä.

Kyselyn vastauksista koostettu raportti julkaistaan huhtikuun aikana (https://blogs.helsinki.fi/oppiailoakouluun/).

Yhteistyöterveisin

Professori Marja Kankaanranta, OPTEK-hankkeen tutkimusjohtaja

Opetusneuvos Kaisa Vähähyyppä, Opetushallitus

Kehittämispäällikkö Riku Mäkelä, Tekes

Tieto- ja viestintätekniikka koulun arjessa -hanke (liikenne- ja viestintäministeriö, opetusministeriö ja Opetushallitus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *