Kutsu Invitation 2017

På svenska In English

OPPIMISSEIKKAILU 7.-8.3.2017

Koulutusuudistuksen myötä yliopisto organisoi kaiken tutkintokoulutuksen koulutusohjelmiksi, jotka aloittavat syksyllä 2017. Mitä oppimiseen ja opetukseen liittyviä hyviä käytänteitä eri tieteenaloilta kannattaa viedä uusiin koulutusohjelmiin? Mitä on koulutusohjelmien pedagoginen johtaminen? Mihin Moodle taipuu? Miten monikulttuurisuus näkyy opetuksessa? Mitkä ovat opiskelijavalinnan tulevaisuuden trendit? Miten toteutan itse- ja vertaisarviointia?

Vastaukset ylläoleviin ja moniin muihin oppimisen, opetuksen ja opintohallinnon kysymyksiin saat osallistumalla Oppimisseikkailuun 7.-8. 3.2017 yliopiston päärakennuksessa. Keskustelua, työpajoja, esityksiä!

Oppimisseikkailun virallinen hashtag-tunniste on #oppimisseikkailu Twitterissä ja Facebookissa. Keskustele ja jaa!

Oppimisseikkailu on yliopistoyhteisön kaikille jäsenille – opettajille, tutkijoille, opiskelijoille ja yliopistopalveluiden ja hallinnon edustajille sekä koulutusohjelmien johtajille ja johtoryhmien jäsenille.

Oppimisseikkailun järjestää Opetuksen strategiset palvelut- yksikkö yhteistyössä Yliopistopedagogiikan keskuksen HYPEn, Iso Pyörä -projektiryhmän ja Opettajien akatemian kanssa.

Tervetuloa!

Katso Oppimisseikkailun ohjelma ja esitysten kuvaukset. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Lisätietoja:
Päivi Tauriainen (paivi.tauriainen@helsinki.fi).