Oppimisseikkailu 2023

Oppimisseikkailu kerää oppimisesta ja opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet yliopistolaiset yhteen. Keväällä 2023 Oppimisseikkailu järjestetään jälleen!

Tapahtuma on järjestetty vuosina 2011, 2014 ja 2017. Sivuilta pääset näkemään aikaisempien vuosien ohjelmaa, esitysmateriaaleja ja tunnelmia. Koronapandemian vuoksi Oppimisseikkailua ei järjestetty vuosina 2021 ja 2022.

Ohjelmaryhmän puheenjohtajan tervehdys 2023

Hyvät yliopistolaiset! 

Tervetuloa seikkailemaan yliopisto-oppimisen ja  -opettamisen maailmaan! Edellinen seikkailu järjestettiin vuonna 2017 ja sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon  Millaista on pandemian jälkeinen oppiminen ja opetus? Mitkä asiat muuttuivat – tai mistä emme halua luopua? 

Maaliskuun 7.-8. päivänä  järjestettävä #Oppimisseikkailu2023 tarjoaa mahdollisuuden jakaa tutkimustietoa ja kokemuksia opettajien, opiskelijoiden ja hallintohenkilökunnan kesken. Mistä sinä haluaisit tietää lisää? Minkä oman kokemuksesi tai tuloksesi haluaisit jakaa kanssamme? Kenen kanssa haluaisit keskustella? 

Voi tulla kuulemaan eri tieteenalojen oppimista ja opetusta käsittelevistä tutkimuksista ja ja opettajien kehittämistä uusista ratkaisuista. Samalla sinulla on tilaisuus tavata yliopisto-opiskelijoita ja keskustella heidän kokemuksistaan ja toiveistaan. Jätä lyhyt abstrakti, jos haluat tulla kertomaan esim. omista hyviksi koetuista ideoistasi, tutkimuksestasi, tai opetus/arviointikäytännöistäsi. Voit myös ilmoittautua lounastapaamiseen, joka liittyy sinua kiinnostavaan teemaan.  

Toivon tämän tapahtuvan innostavan yliopistolaisia opetuksen kehittämiseen ja tuovan meille kaikille oppimisen iloa. 

Seikkalumieltä toivottaen, Kirsti 

Kirsti Lonka PsT, kasvatuspsykologian professori
Kasvatuspsykologian tutkimusryhmän johtaja
Ohjelmaryhmän puheenjohtaja