Tervetuloa!

Tervetuloa teatteritieteen ainejärjestön nettisivuille!

Repliikki ry on Helsingin yliopiston teatteritieteen opiskelijoiden vireä ainejärjestö, joka ajaa opiskelijan asiaa monella eri tavalla. Yhtenä tapana ovat monipuoliset tapahtumat, joissa teatteritieteen opiskelijat voivat kokoontua yhteen myös luentosalien ulkopuolella. Repliikin tehtävänä on myös ajaa teatteritieteilijöiden asiaa myös “virallisempia reittejä” pitkin, ja ainejärjestö toimiikin läheisessä yhteistyössä teatteritieteen oppiaineen kanssa muun muassa järjestämällä yhdessä opintomatkoja Suomessa ja ulkomailla. Lukukausittain Repliikki kerää myös opiskelijoilta palautetta menneistä kursseista, jonka perustella koottu yhteenveto toimitetaan eteenpäin oppiaineen edustajille.

Näillä sivuilla kerromme Repliikki ry:stä yhdistyksenä ja sen monipuolisesta toiminnasta. Sivumme jakaantuvat osioihin siten, että osioon Repliikki ry on kerätty Repliikkiin yhdistyksenä liittyvät asiat kuten hallituksen kokoonpano ja erilaisia lomakkeita, Opiskelijalle antaa tietoa Repliikistä teatteritieteilijän arjessa, Hakijalle taas antaa vastauksia teatteritieteilijäksi haluaville.

Voit seurata Repliikki ry:n ihania seikkailuja myös Facebookissa ja Instagramissa tai vaikkapa liittyä sähköpostilistallemme.

Kaikki tiedotuskanavamme löydät viestintä-osiosta!