Viestintä

Repliikki tiedottaa toiminnastaan useampaa eri reittiä. Ohessa voit tutustua niihin.

Instagram

Repliikki ry on myös kova instaamaan, joten etsi meitä nimellä repliikki_ry ja pistä seuraten! Siellä on ajankohtaista ja ohittamatonta kuvamateriaalia, joka dokumentoi teatteritieteilijöiden olemista ja elämää tällä hauraalla mutta ihmeellisellä maapallolla.

Facebook

Repliikin löydät totta kai Facebookista. Ryhmämme on nimeltään [R]epliikki ry. Sivulla jaamme tietoa tulevista ja menneistä tapahtumistamme kuin myös muita teatteritieteilijää tai ystäväämme kiinnostavia tapahtumia ja uutisia. Tervetuloa tykkäämään ja kommentoimaan!

 

Twitter

Repliikki twiittaa ajankohtaisista ja tärkeistä asioista nimellä repliikkiry.

Blogi

Repliikki on ottanut myös käyttöönsä blogin, jossa jaetaan kuvia ja tunnelmia Repliikin tapahtumista ja muusta toiminnasta.

Sähköpostilistat

Repliikki-lista

Repliikki-lista on luonteeltaan yleislista, joka tavoittaa suuren osan nykyisistä ja entisistä teatteritieteilijöistä. Kaikesta toiminnasta tiedotetaan pääsääntöisesti tämän listan kautta. Listan kautta lähetetään myös kerran kuukaudessa Repliikin uutiskirje, jossa tiedotetaan kuukauden tapahtumista ja muusta toiminnasta.

Repliikki-listalle voit lähettää sähköpostia lähettämällä viestin osoitteeseen repliikkiry-lista(at)helsinki.fi.

Koska listan kautta ilmoitetaan kaikesta toiminnasta, uuden teatteritieteen opiskelijan kannattaakin heti yliopiston atk-luvan saatuaan liittyä listalle. Listalle liitytään lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestin  tekstikenttään kirjoitetaan: subscribe repliikkiry-lista oma.nimi@helsinki.fi. Otsikkorivi jätetään tyhjäksi. Onnistuneen liittymisen jälkeen listalta tulee vahvistus.

Teatteritieteen virallinen s-postilista

Jos haluat viestejä, jotka liittyvät teatteritieteen opintoihin, on sinun syytä liittyä teatteritiede-listalle, josta opettajat ja yms. viestittävät opintoihin liittyvistä asioista.

Lähetä viesti (ilman otsikkoa): subscribe teatteritiede-info

osoitteeseen majordomo@helsinki.fi

Hallituksen sähköpostilista

Mikäli viestisi koskee hallituksen toimintaa, on Repliikki-listan sijaan parempi hallituksen oma sähköpostilista. Hallituksen sähköpostilista on repla-hallitus(at)helsinki.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *