Opiskelijalle

Repliikin toimintavuosi 2014 aloitettiin pohtimalla hallituksen ja toimijoiden kesken, miksi Repliikki on olemassa.
Repliikin toimintavuosi 2014 aloitettiin pohtimalla hallituksen ja toimijoiden kesken, miksi Repliikki on olemassa.

Tälle sivulle keräämme aineistoa, joka hyödyttää nykyisiä teatteritieteilijöitä heidän opinnoissaan ja luentosalien ulkopuolellakin. Tarkoituksena on, että sivu päivittyy opiskelijoiden toiveiden mukaisesti, sillä juuri opiskelijoita varten Repliikki on olemassa! Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi tenttiarkisto tai jokin ihan muu – ehdota!

Repliikki-kortti

Repliikki-korttiin ovat oikeutettu teatteritieteen pääaineopiskelijat, ja sillä saat huomattavia etuja useista eri teattereista. Lisätietoja kortista ja sen noteeraavista teattereista saat täältä!

Tapahtumat

Repliikki järjestää jäsenilleen useita virallisia ja epävirallisempia tapahtumia, joiden tarkoituksena on koota samanmielisiä ihmisiä yhteen.

Tärkeä osa toimintaa on ekskursiot (ekskut), joita järjestetään ajankohtaisiin tai muuten vain kiinnostaviin teatteri-, tanssi- ja sirkusesityksiin. Useimpien ekskursioiden yhteydessä järjestö sponsoroi osallistujilleen Repliikki-kortilla saatavasta lipun hinnasta, jolloin opiskelijabudjetillakin on varaa tulla mukaan jokaiselle ekskulle. Ja koska teatteritieteilijäthän tunnetusti ovat kriittisiä katsojia, ei mahtavasta teatteriseurasta koskaan ole puute…

Repliikki järjestää myös illanviettoja, joissa voi olla tietty teema tai sitten vain tarkoituksena on koota meidät yhteen muuten vain. Yhtenä hyvänä esimerkkinä tästä on joka kuukausittain järjestettävä Draamailta. Tärkeintä kaikissa illanvietoissamme on mukava meininki ja yhdessäolo! Kysymyksiä, ehdotuksia tai mitä vain ideoita voit lähettää sähköpostitse hallituksen sähköpostilistalle.

Kaikista tapahtumista tiedotamme sekä sähköpostilistallamme että Facebookissa.

Menneisiin tapahtumiin pääset tutustumaan  [R]-galleriassa, tai Repliikin Instagramissa.

Repliikki toimii jäsentensä, teatteritieteen pääaineopiskelijoiden, edunvalvojana. Yhteistyö oppiaineen ja laitoksen kanssa on vakiintunut ja jatkuu toivottavasti aktiivisena vastaisuudessakin.

Mikäli opiskelija kohtaa opinnoissaan ongelmia, voi hän aina ottaa yhteyttä ainejärjestöön. Repliikki pyrkii parhaansa mukaan auttamaan asiassa ja toimimaan sitä eteenpäin vievänä tahona. Keräämme palautetta teatteritieteen opiskelijoilta lukukausien päätyttyä kahdesti vuodessa. Keräämme palautetta sekä teatteritieteen kursseista että omasta toiminnastamme ainejärjestönä. Pyrimme näin saamaan tietoa jäsenistön tarpeista ja tuomaan toimintaamme läpinäkyvyyttä. Sinäkin voit siis vaikuttaa sekä ainejärjestömme että tätä kautta oppiaineemme toimintaan!

Replalaisia opintomatkalla Berliinissä keväällä 2019.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *