Esitelmätilaisuus: Negotium vs. otium? Roomalaisen villan monet käyttötarkoitukset

Torstaina 29.11. klo 18 EPUH-projektin (Expeditio Pompeiana Universitatis Helsingiensis) tutkija, FT Eeva-Maria Viitanen puhuu aiheesta “Negotium vs. otium? Roomalaisen villan monet käyttötarkoitukset”. Tilaisuus pidetään klassillisen filologian seminaarihuoneessa Metsätalossa (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-siipi, 2. krs. Käynti 3. kerroksen kautta). Tervetuloa!

Eeva-Maria Viitanen, Ph.D. and a researcher of the EPUH-project (Expeditio Pompeiana Universitatis Helsingiensis), will give a lecture about the uses and purposes of the Roman villa. The lecture will be in Finnish. The location is the seminar room of Classical Philology in Metsätalo (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-wing, 2nd floor. Entrance through the 3rd floor) on Thursday November the 29th at 6 pm. Welcome!

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply