Esitelmätilaisuus: Egyptiin viittaavat aiheet Pompejin seinämaalauksissa: julkisten ja yksityisten tilojen tilastot

Keskiviikkona 2.10. klo 19.00 tutkija Anu Koponen (TkT) puhuu aiheesta “Egyptiin viittaavat aiheet Pompejin seinämaalauksissa: julkisten ja yksityisten tilojen tilastot”. Tilaisuus pidetään klassillisen filologian seminaarihuoneessa Metsätalossa (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-siipi, 2. krs. Käynti 3. kerroksen kautta). Tervetuloa!

Anu Koponen, D.Sc. (Tech.), will give a lecture about statistical analysis of Egyptian motives depicted in Pompeian wall paintings. The lecture will be in Finnish. The location is the seminar room of Classical Philology in Metsätalo (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-wing, 2nd floor. Entrance through the 3rd floor) on Wednesday, October the 2nd at 7 pm. Welcome!

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply