Esitelmätilaisuus: Mitä Pompejin Marcus Lucretiuksen talon maalauskoristelusta on vielä tulkittavissa?

Keskiviikkona 12.2. klo 18 EPUH-projektin (Expeditio Pompeiana Universitatis Helsingiensis) tutkija, dosentti Antero Tammisto pitää esitelmän aiheenaan “Mitä Pompejin Marcus Lucretiuksen talon maalauskoristelusta on vielä tulkittavissa?”. Tilaisuus pidetään klassillisen filologian seminaarihuoneessa Metsätalossa (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-siipi, 2. krs. Käynti 3. kerroksen kautta). Tervetuloa!

Docent Antero Tammisto, Ph.D. and a researcher of the EPUH-project (Expeditio Pompeiana Universitatis Helsingiensis), will give a lecture about the interpretation of the wall paintings in the House of Marcus Lucretius. The lecture will be in Finnish. The location is the seminar room of Classical Philology in Metsätalo (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-wing, 2nd floor. Entrance through the 3rd floor) on Thursday November the 29th at 6 pm. Welcome!

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply