Esitelmätilaisuus: Titus Statilius Maximus Severus Hadrianus ja yksityisyyden houkutus

Keskiviikkona 2.4. klo 18.15 tohtori Harri Kiiskinen (Turun yliopisto) pitää esitelmän aiheesta “Titus Statilius Maximus Severus Hadrianus ja yksityisyyden houkutus”. Tilaisuus pidetään klassillisen filologian seminaarihuoneessa Metsätalossa (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-siipi, 2. krs. Käynti 3. kerroksen kautta). Tervetuloa!

Dr. Harri Kiiskinen (University of Turku) will give a lecture about Titus Statilius Maximus Severus Hadrianus. The lecture will be in Finnish. The location is the seminar room of Classical Philology in Metsätalo (Unioninkatu 40/Fabianinkatu 39, A-wing, 2nd floor. Entrance through the 3rd floor) on Wednesday April the 2nd at 6.15 pm. Welcome!

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply