Esitelmätilaisuus: Tieteellisten aikakauslehtien rankingeista

Maanantaina 24.11. klo 16.15 TSV:n asiantuntija Janne Pölönen puhuu tieteellisten aikakauslehtien eli journaalien luokittelusta eli rankingeista. Hän pyrkii avaamaan viime aikoina Julkaisufoorumin myötä paljon huomiota saanutta keskustelua julkaisujen arvostuksista ja niiden mittaamisesta, ja siitä mitä lisääntynyt bibliometriikka tarkoittaa ihmistieteissä (kuten oikeushistoriassa, antiikintutkimuksessa ja eurooppatutkimuksessa). Tilaisuus pidetään valtiotieteellisen tiedekunnan kokoushuoneessa (Unioninkatu 37, 1. krs).

Mr. Janne Pölönen from the Federation of Finnish Learned Societies will speak about the much-discussed process of ranking scientific journals and what that will mean for the humanities and social sciences, using legal history, classics and European studies as examples. The location is the faculty room of Social Sciences (Unioninkatu 37, 1st floor) on Monday November 24th at 16.15 pm.

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply