Kirjan julkaisutilaisuus/Book launch

“Public and Private in the Roman House”-projektin kirjan, Public and Private in the Roman House and Society (JRA Suppl. 102, 2015) julkaisutilaisuus pidetään 23.3.2016 klo 18-20 valtiotieteellisen tiedekunnan tiedekuntasalissa (Unioninkatu 37). Tilaisuudessa puhuvat Kaius Tuori, Laura Nissin ja Samuli Simelius, ja Eeva-Maria Viitanen toimii kommentaattorina. Tilaisuudessa on viinitarjoilu. Tervetuloa!

The “Public and Private in the Roman House” project’s book, Public and Private in the Roman House and Society (JRA Suppl. 102, 2015), will be launched on March 23rd, 2016, at 6-8 pm in the Faculty Room of Social Sciences (Unioninkatu 37). Kaius Tuori, Laura Nissin, and Samuli Simelius will speak, with Eeva-Maria Viitanen acting as a commentator. Refreshments will be served. Welcome!

This entry was posted in Events/conferences/workshops. Bookmark the permalink.

Leave a Reply