Kaikki työ on luovaa työtä

“Kaikki työ on luovaa työtä” sanoo kirjailija, ohjaaja, näyttelijä Juha Hurme, yksi Sanat työssä -seminaarin puhujista. Seminaarissa 4.-5.9.2014 keskustellaan, miten kirjoittamista ja lukemista voisi käyttää työpaikoilla työyhteisöjen kehittämisessä. Esimerkiksi teatterin menetelmillä on työelämässä pitkä perinne, kun taas sanataiteen käyttö ei ole yhtä vakiintunutta. Tule kuulemaan Juha Hurmetta ja muita kiinnostavia puhujavieraita, ja anna oma panoksesi keskusteluissa ja työpajoissa! Seminaari on suunnattu kirjailijoille ja sanataideohjaajille.

Juha Hurme
Kirjailija Juha Hurme on julkaissut kolme romaania: Volvo Amazon (Otava, 2007), Puupää (Teos, 2009) sekä Hullu (Teos, 2012). Kuva: Stefan Bremer / Teos

Teksti: Anu-Liisa Rönkä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *