Jahas, tässä on tainnut saunomatta (kerhon kanssa) muutama vuosi vierähtää

Ja tullut pirun kylmä. Mitenkähän olisi, pitäisikö tämän olla nyt sitten Reson Vet Saunakerho kun ei näytä enää aktiivi Resonanssilaisilla olla edes kerholistassa vai jatketaanko nyt sitten eteenpäin pelkästään Saunakerhona?

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Ja heti perään saunakerhon huhtikuun tapaaminen

Ja koska huhtikuu on muuten melko bookattua lauantaisin, niin jatketaan jo heti ensi viikon lauantaina 6.4 klo 15.45-17.15 kuukausikokouksen parissa Puistolassa Kämnerintie 7:ssä. Toisin kuin Kuusijärvelle, puistolan fyysikkokommuunien yhteissaunavuorolle saa (ja suositeltavaakin) ottaa omia juomia virvokkeeksi. T Sanna

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Saunakerho kokoontuu maaliskuussa

Nyt olis jo korkea aika mennä saunomaan!

Pitkää viikonloppua edeltäen lähdetään torstaina 28.3.2013 testailemaan Kuusijärven saunoja . (yleiset vuorot) Sieltä pitäisi löytyä sekä sähkösaunaa (naisille ja miehille omat sähkösaunansa ja kuulemma ainaskin miesten puolella vielä vaihtoehtona kuumempi ja miedompi) että savusaunaa. Myös ilmeisesti avantomahdollisuus on. Savusaunat ovat yhteisiä sekä naisille että miehille ja uimapuvun käyttöä ilmeisesti suositellaan.

Opiskelijan kertalippu savusaunaan on 6 e.

Yhteislähtöajatuksella voisimme kokoontua Physicumin opiskelija huoneessa klo 15.45 ja tähdätä 15.56 Kumpulan kampuksen pysäkiltä lähtevään 731.

Nähdään viimeistään torstaina

T Sanna

Ps. Saunan puolelle vain alkoholittomia virvokkeita, mikäli alkoholillista saunajuomaa tekee mieli pitänee se ostaa (ja nauttia) kahvilan puolella.

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Saunakerho kokoontuu joulukuussa

Hei kaikki tulevat ja nykyiset saunakerholaiset!
Vuosi on ollut aktiivinen, ja saunomisen suhteen varsin erinomainen. Saunakerho kokoontuu muistelemaan mennyttä saunavuotta Resonanssin pikkujoulujen yhteydessä Iidan saunalla (Iida Aalbergin tie 1) 21.12.2012.

Kuukausikokous pidetään Resonanssin pikkujoulujen yhteydessä saunanpuolella klo 22 sekasaunan aikaan (Mikäli sekasaunan aloitusaika on siirtynyt myöhempään, myös saunakerhon kokoontumisajankohta siirtyy myöhempään.). Kaikki saunassa kokoushetkellä läsnäolevat ovat tervetulleita kokoukseen, mutta erityisesti olisimme kiinnostuneita uusista jäsenistä nuorempien Resonanssilaisten parista (Fuksit siis kaikki saunomaan!).

Terveisin Sanna ja Pekka

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Olemme taas täällä

Hyvät saunottelijat!

Saunakerho pyytää anteeksi pientä torkahdustaan. Uutta intoa puhkuen tapaamme siis taas lauteilla tiistaina 30.10.2012 klo 21 saunakerhon kuukausikokouksen merkeissä.

Kuukausikokous kuulostaa ehkä kuivalta, mutta lupaamme että löylyä heitetään sopivissa määrin ja samalla leppoisasti kerromme vuoden saunakuulumisia ja inspiroidumme mietiskelemään mitä kaikkea kivaa saunakerho voisikaan tulevaisuudessa tehdä.

Saunaa isännöivät Pekka ja Katri ja se sijaitsee Väinö Auerin katu 1:ssä.

Saunavuoro on klo 21-22, tosin valot tuntuvat sammuvan vasta klo 22.15. Omat pesuaineet, pyyhe, saunajuomat ja mahdollinen pefletti mukaan.

Tapaamme Väinö Auerinkatu 1:n parkkipaikalla klo 21.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat saunakerhoilijat.

T: Sanna ja Pekka

ps. Kannattaa myös merkitä kalenteriin jo seuraavakin Saunakerhon kuukausikokous, joka pidetään 24.11.2012 klo 16-17 osoitteena Intiankatu 20.

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Excu Harjun yleiseen saunaan!

Syksy on kulunut vauhdilla, ja kohta on taas jo tenttikausi, kaamoskausi, ja
joululahjakausi tulossa.

Nyt onkin hyvä käydä välissä rentoutumassa Kotiharjun saunan perinteikkäissä löylyissä
ja hakea lämpöisiltä lauteilta lisää voimia loppuvuoden uurastukseen.

Saunakerho järjestää ensi viikon keskiviikkona 16.11.2011 excun Kotiharjun saunalle.
Resonanssilaisille on varattuna oma tilaussauna klo 18-21 väliseksi ajaksi. Tämän
lisäksi kaikki halukkaat voivat käydä kokeilemassa yleisen puolen saunan löylyjä samaan
hintaan. Excu kustantaa 14 e/nenä (Tästä ehkä 1-2e saadaan Resonanssin sponssina).

Mukaan mahtuu max 15 saunojaa, joten ilmoittautukaa mulle s-postilla
(sanna.sarkikoski(at)helsinki.fi) tai tekstarilla p. 0505293253.

Löylyttelyjä odottaen
Sanna Särkikoski

Posted in Sekalaista | Leave a comment

Aloitellaan toimintaa

Hei kaikille innokkaille saunojille!

Resonanssin saunakerho aloittelee toimintaansa syksyn fuksikiireiden jälkeen. Suunnitteilla on ensimmäinen varsinainen saunakerhon excu todennäköisesti johonkin yleiseen saunaan. Excusta tulee tarkemmat tiedot, kunhan sovimme päivämäärän. Ilmoitamme asiasta Resonanssin sähköpostilistalla sekä täällä. Kiinnostuksensa saunakerhon toimintaa kohtaan voi ilmaista myös suoraan minulle vaikkapa sähköpostitse.

Syksyisin terveisin

Sanna Särkikoski

sanna.sarkikoski(at)helsinki.fi

 

Posted in Sekalaista | Leave a comment